Hamnpromenaden 2, 761 33 Norrtälje | Tel. 0176 191 40

blank

Teddy and the Rough Riders

Teddy and the Rough Riders

Teddy and the Rough Riders

Details

eddy and the Rough Rid­ers är ett band musikäl­skare kan dröm­ma våta dröm­mar om innan de ens vet att ban­det finns. De är allt man kan öns­ka sig av US under­ground rock, coun­try och gränslös 70-tals rock n roll i en enda salig röra Ett klas­siskt amerikan­skt rock­band, som kan låta som vilket band som helst som du älskat och sam­tidigt som något du aldrig hört tidi­gare. De har inte upp­fun­nit coun­try rock; de är coun­try rock. Musik i rakt ned­sti­gande led från Fly­ing Bur­ri­to Broth­ers, The Band och New Rid­ers of the Pur­ple Sage med inslag från Hoyt Axton, JJ Cale och Dough Sahm.

Book Now

https://secure.tickster.com/sv/aftczl9fuc0bf61/products

When & Where

Feb­ru­ary 18, 2023 (8:00 pm) — Feb­ru­ary 18, 2023 (11:00 pm)

s/s Nor­rtel­je, Ham­n­prom­e­naden 2, 76133 NORRTÄLJE

Organizer

För elva år sedan startade Rootsy. En mötesplats på nätet för all rootsmusik som också blev till ett skivbolag. Allt handlar om musik med rötter, musik som görs av människor som brinner för vad de gör. Underhållning på allvar som görs med kärlek, engagemang och respekt för lyssnaren. Rootsy bevakar och ger ut denna musik med engagemang och respekt, för både lyssnaren och artisten.

För elva år sedan star­tade Root­sy. En möte­s­plats på nätet för all rootsmusik som ock­så blev till ett skivbo­lag. Allt hand­lar om musik med röt­ter, musik som görs av män­niskor som brin­ner för vad de gör. Under­håll­ning på all­var som görs med kär­lek, engage­mang och respekt för lyssnaren. Root­sy bevakar och ger ut den­na musik med engage­mang och respekt, för både lyssnaren och artis­ten.

Dress code

casu­al

0

Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarvänligheten. Du godkänner att du använder webbplatsen vidare.

Privacy policy