Vänföreningen

Texture from Mayang's Textures

 

Årsmötet för Vänföreningen s/s Norrtelje den 16 april 2020 är framflyttat. Styrelsen har beslutat att flytta fram det planerade årsmötet på grund av det rådande läget. Beslut om nytt datum för årsmöte kommer att tas när situationen så tillåter.

VÄNFÖRENINGEN BEHÖVER FLER MEDLEMMAR!

Vänföreningens uppgift är enklare än Stiftelsens men minst lika viktig. Därför är din hjälp som medlem högt värderad. Vänföreningen träffas några gånger per år och utför lättare arbete på båten. Föreningen samlar också in pengar genom lotterier och andra påhittiga aktiviteter. Gåvor tas tacksamt emot – bankgiro 5229-2968.

2010-11 gjordes en fantastisk DVD-film om Människorna och Historierna kring fartyget. Den finns att köpa, bl a hos Turistbyrån i Norrtälje och kostar 150 kr. Medlemsintäkterna skapar en viktig bas för de många (och stora) omkostnader som en stillaliggande båt ställs inför. Så för dig som gillar båtar och vill vara med och få information om vad som händer ombord och runt omkring s/s Norrtelje – välkommen att bli medlem.

SÅ HÄR ENKELT BLIR DU MEDLEM

Årsavgift 200 kr per medlem och betalas in på Bg 5229-2968. Ange namn, adress och e-post – skriv “ny medlem”.

Köp dvd:n om Båten och sprid därigenom kännedom om Norrtäljes stolthet! Vi säljer också fina vykort av båten efter målningar av Gun Asplind, ring kassören, Gun-Britt Kvart, 070-643 68 10

”s/s Norrtelje 50 år vid stadens kaj”

Nu finns boken att köpa, pris 200 kr, på Biblioteket, i bokhandlarna, Gummicentralen, ICA Flygfyren m fl butiker i sta´n. Du kan också beställa boken från Vänföreningens kassör,

Gun-Britt Kvart, e-post gunbritt.kvart@telia.com, tel. 070-643 68 10

RÄTTELSE sid 51: Sandra Grann och Per Svensson drev restaurangen 2007 – 2011

 

Kort10

Kontakt

Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarvänligheten. Du godkänner att du använder webbplatsen vidare.

Privacy policy
%d bloggare gillar detta: