Hamnpromenaden 2, 761 33 Norrtälje | Tel. 0176 191 40

blank

Skinny Dyck

Skinny Dyck

Skinny Dyck

Details

Skin­ny Dyck från Alber­ta, Kana­da har nyli­gen släppt ett album på Jerk­er Emanuel­sons Sound Asleep Records. En vinylsin­gel är ock­så på gång. Vi pratar honky­tonk och retro-pop­coun­try med röt­ter i 60- & 70-talet. Albumet är pro­duc­er­at av Bil­ly Hor­ton som även fix­at ski­van för Charley Crock­ett och Theo Lawrence. Skin­ny Dyck gjorde en kult­spel­ning på Med­ley i Malmö i sep­tem­ber 22 och i april 23 är det äntli­gen dags för en full turné!

Book Now

https://secure.tickster.com/sv/uzbkhyhpmcg48mm/products

When & Where

April 28, 2023 (8:00 pm) — April 28, 2023 (11:00 pm)

s/s Nor­rtel­je, Ham­n­prom­e­naden 2, 76133 NORRTÄLJE

Organizer

För elva år sedan startade Rootsy. En mötesplats på nätet för all rootsmusik som också blev till ett skivbolag. Allt handlar om musik med rötter, musik som görs av människor som brinner för vad de gör. Underhållning på allvar som görs med kärlek, engagemang och respekt för lyssnaren. Rootsy bevakar och ger ut denna musik med engagemang och respekt, för både lyssnaren och artisten.

För elva år sedan star­tade Root­sy. En möte­s­plats på nätet för all rootsmusik som ock­så blev till ett skivbo­lag. Allt hand­lar om musik med röt­ter, musik som görs av män­niskor som brin­ner för vad de gör. Under­håll­ning på all­var som görs med kär­lek, engage­mang och respekt för lyssnaren. Root­sy bevakar och ger ut den­na musik med engage­mang och respekt, för både lyssnaren och artis­ten.

Dress code

Fri

0

Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarvänligheten. Du godkänner att du använder webbplatsen vidare.

Privacy policy